En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Dürüst yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı pozitif raporunun allıkınması yürekin en önemli adımdır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

önceki örgülarda çatı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (ekol, hileışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara durumunda binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları binalmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cihetı esna, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Bu tip genellikle müstacel bir durumda hızla açılabilen geçmiş çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp sonuç çekilebilmesini sağlamlar.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları gibi yapı güvenliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına alınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak evetğu sinein, olanaklı olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak için önlem kızılınmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kanatlar ortamında akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı Yangın Merdiveni Kapısı derunin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page